Όροι Χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Όροι για την πρόσβαση στον Διαδικτυακό χώρο και τις ιστοσελίδες

Ο ιστός λειτουργεί υπό την έγκριση της Active Delta insurance brokers ltd η οποία εδρεύει στο Παλαιό, Φάληρο Αλκυόνης 66 και η οποία λειτουργεί ως μεσίτης ασφαλίσεων. Με την επίσκεψή σας στον Διαδικτυακό μας χώρο δηλώνεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους.

Περιεχόμενο
Οι πληροφορίες που αναφέρονται στις ιστό προορίζονται για τους πελάτες της εταιρίας ή αυτούς που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες μας. Οι σελίδες περιέχουν πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας ,και παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Η Active Delta insurance brokers ltd θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι πληροφορίες που θα παρέχονται μέσω του συγκεκριμένου ιστού να είναι ακριβείς και σύμφωνες με τα τελευταία δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι η πληροφόρηση που λαμβάνεται μέσα από τον ιστό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσει την πληροφόρηση που σας παρέχουν οι σύμβουλοι της Active Delta insurance brokers ltd. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής προδιαγραφών, χαρακτηριστικών, τιμών και υπηρεσιών χωρίς προηγουμένη ειδοποίηση ή αναγγελία.

Πνευματικά δικαιώματα
Το περιεχόμενο του ιστού του παρόντος διαδικτυακού χώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Active Delta insurance brokers ltd Όποια πληροφορία (κείμενο ή εικόνες) που περιέχονται στον ιστό μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική χρήση. Είναι παράνομη η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή ή τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου και ιστοσελίδων χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση.

Προσωπικά Δεδομένα & Προστασία Δεδομένων
Ζητάμε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο ή e-mail), όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο (π.χ. αίτηση ενδιαφέροντος για κάποιο προϊόν). Αν επιλέξετε να μας αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, σας γνωρίζουμε ότι αυτά θα υποθηκευθούν στον σκληρό δίσκο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση που θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας .
Σεβόμαστε απόλυτα το απόρρητο του κάθε ατόμου που επισκέπτεται το Διαδικτυακό μας χώρο.

Επικοινωνία
Αν έχετε υποβάλλει τα προσωπικά σας στοιχεία μέσα στη σελίδα του ιστού και επιθυμείτε τη διαγραφή τους από τα αρχεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εκφράστε μας την επιθυμία σας και κατευθείαν θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες από τα υπάρχοντα αρχεία μας.

Η Active Delta insurance brokers ltd δεν είναι υποχρεωμένη να ελέγχει και να παρακολουθεί τα στοιχεία που καταχωρούνται από τους επισκέπτες στον ιστό , και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ότι σχετίζεται με αυτά. Επιπλέον διατηρεί το δικαίωμα να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ,τα προς καταχώρηση στοιχεία και να διαγράφει χωρίς προειδοποίηση ότι από αυτά κρίνει σκόπιμο.

Τιμές & προϊόντα
Οι πληροφορίες για τις τιμές που παρέχονται μέσω των ιστού έχουν ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Σε καμιά περίπτωση δεν συνιστούν πρόταση ασφάλισης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αφορούν ενδεικτικές τιμές . Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την Active Delta insurance brokers ltd υπόκειται στους όρους και συμφωνίες που διέπουν την κάθε πώληση και κατισχύουν των πληροφοριών και ενδείξεων που παρέχονται στις παρούσες ιστοσελίδες οι οποίες χρησιμεύουν μόνο για ενημέρωση.

Όροι και ορολογίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτικοί & επιγραμματικοί. Ισχυρότεροι των όρων και των ορολογιών που αναφέρονται, είναι εκείνοι που αναγράφονται στην σύμβαση μεταξύ μεσίτη κάθε εταιρίας.

Σε όλες τις συμβάσεις οι οποίες υπογράφονται μεταξύ πελάτη και εταιρίας, ο πελάτης έχει την δυνατότητα άσκησης αρνησικυρίας στέλνοντας κάθε φορά τα ειδικά έντυπα εναντίωσης η υπαναχώρησης προς τον διαμεσολαβητή ή τον ασφαλιστή.

Συνδέσεις (Hyperlinks)
Οι παρούσες ιστοσελίδες μπορεί να περιέχουν συνδέσεις προς άλλους διαδικτυακούς χώρους ή άλλες ιστοσελίδες οι οποίες είναι τελείως ανεξάρτητες. Η Active Delta insurance brokers ltd δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε οποιαδήποτε τέτοια σύνδεση ή σε άλλη ιστοσελίδα του Διαδικτύου. Η πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες μέσω τέτοιων συνδέσεων από τον διαδικτυακό χώρο της Active Delta insurance brokers ltd είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών
Ενώ η Active Delta insurance brokers ltd καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών αυτών των ιστοσελίδων, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια αυτών. Η Active Delta insurance brokers ltd δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στις παρούσες ιστοσελίδες. Ο παρών διαδικτυακός χώρος, οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτόν παρέχονται "ως έχουν", χωρίς καμιά εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή.

Περιορισμένη ευθύνη
Η Active Delta insurance brokers ltd δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει αμέσως ή εμμέσως, ή καθ' οιονδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του διαδικτυακού της χώρου. Ενδεικτικώς αναφέρονται: (απώλεια, ζημία ή αλλοίωση στοιχείων που μπορεί να προκληθεί από ιούς).

Πολιτική Ενημέρωσης
Η Active Delta insurance brokers ltd διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, χωρίς προηγουμένη ειδοποίηση, την πολιτική επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους πελάτες της μέσω του Διαδικτύου ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες της εταιρίας. Για αυτό το λόγο σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ενημερώνεστε σφαιρικότερα.

.

Blog webekm.com the ekm.

Download from BIGTheme.net free full premium templates

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.
Πληροφορίες ΟΚ Απόρριψη