Διαδικασία Ασφάλισης

Πρόσβαση στην ασφάλιση με 3 βήματα . . .

1ο Βήμα καθημερινά Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα mail άμεσα μέσα από τον ιστό. Ή καλείται από τις 9.00π.μ. στο τηλέφωνο 210 98 88 888 ή στο  210 98 58 362 από οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας με αστική χρέωση.

2ο Βήμα Οι άνθρωποι της active delta είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν και να αναλύσουν τις ανάγκες σας , να σας ενημερώσουν με εναλλακτικές για κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα
Που άπτεται των ενδιαφερόντων σας , καθώς και να σας πληροφορήσουν για το κόστος κτήσης του προγράμματος που εσείς θα επιλέξετε.

3ο Βήμα Άμεσα μπορείτε να οριστικοποιήσετε την αγορά σας με το προϊόν κ τις παροχές που σας ενδιαφέρουν και να ορίσετε τον τρόπο πληρωμής και τον χρόνο που επιθυμείτε να σας παραδοθεί η σύμβαση και όλο το σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Διαδικασίες

1. Σε πόση ώρα ολοκληρώνεται η ασφάλιση;

Δεν θα χρειασθεί να διαθέσετε παρά μόνο λίγα λεπτά για την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων στοιχείων ασφάλισής σας μέσω του online συστήματος.
Κ να αποστείλετε ηλεκτρονικά πχ για την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος την άδεια οδήγησης κ την αστυνομική ταυτότητα.

Πως θα υπολογίσω το κόστος ασφάλισης

Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων μέσω του online συστήματος μας είναι πάρα πολύ εύκολη υπόθεση. Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα τα πεδία με τα στοιχεία του οχήματος σας και να πατήστε τιμολόγηση.
Πχ για την ασφάλιση του αυτοκίνητου Υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ασφάλισης.

1) Βασική ασφάλιση, η οποία περιλαμβάνει τα υποχρεωτικά από τον νόμο και στην οποία μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις όπως οδική βοήθεια ή θραύση κρυστάλλων

2) πλήρη ασφάλιση με καλύψεις πυρκαγιάς – πυρκαγιάς από τρομοκρατικές ενέργειες – ολικής/μερικής κλοπής – θραύση κρυστάλλων, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε οδική βοήθεια και κάλυψη από θεομηνίες

3) Ασφάλιση ιδίων ζημιών (μεικτή), στην οποία μπορείτε να προσθέσετε οδική βοήθεια.

Για κάθε ασφαλισμένο κίνδυνο εξειδικευμένος άνθρωπος μας άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας κ θα σας ενημερώσει για τιμές παροχές κ εναλλακτικές στην ασφάλιση.

Τρόποι παραλαβής κ πληρωμής

Οι τρόποι παραλαβής και πληρωμής του συμβολαίου είναι
με κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό
με ορισμό προγραμματισμένης συνάντησης κ παράδοσης μέσω ταχυμεταφορέα Courier
με αντικαταβολή, ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
με πιστωτική κάρτα

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού
Eurobank : 0026 0221 38 0200 476503

Alpha bank: 118 00 2310 00465

Κατά την κατάθεσή σας δηλώστε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας ή και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που ασφαλίζετε.

Η αποστολή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου γίνεται δια μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας και δεν έχει χρέωση κατά την πρωτασφάλιση .

Με παράδοση στον χώρο σας μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο παραδίδεται στο χώρο σας μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής ,χωρίς χρέωση αποστολής κατά την πρωτασφάλιση
Με αντικαταβολή ΕΛ.ΤΑ.
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο παραδίδεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η αποστολή του συμβολαίου δεν έχει χρέωση αποστολής κατά την πρωτασφάλιση .

Με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος πληρωμών της Eurobank

Με πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank. Η διαδικασία αυτή είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιο τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε άλλον πλην της τράπεζας Eurobank που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές μας. Η αποστολή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου γίνεται με ταχυμεταφορικής εταιρίας (σε συνεργασία με την collecta) και δεν έχει χρέωση κατά την πρωτασφάλιση .

Μπορεί το ασφάλιστρο να πληρωθεί κ σε τμηματικές δόσεις.

.

Blog webekm.com the ekm.

Download from BIGTheme.net free full premium templates